Visit our social media channels

Skip to main content

Declinarea răspunderii

Furnizorii Invisalign listaţi în cadrul funcţiei „Găsiţi un furnizor Invisalign” sunt ortodonţi şi stomatologi autorizaţi, care nu sunt angajaţi ai Align Technology şi care oferă consiliere şi servicii medicale independente. Funcţia „Găsiţi un furnizor Invisalign” are rolul doar de instrument care să vă ajute să localizaţi un furnizor Invisalign ales de dumneavoastră, căruia să îi solicitaţi o consultaţie iniţială Invisalign, iar dumneavoastră trebuie să stabiliţi în mod independent dacă un anumit furnizor Invisalign este potrivit pentru dumneavoastră. Align Technology nu acordă nicio garanţie sau asigurare privind caracterul realizabil al unui anumit rezultat al tratamentului sau faptul că dumneavoastră veţi fi un candidat eligibil pentru tratamentul cu Invisalign. Doar furnizorul dumneavoastră Invisalign poate determina eligibilitatea dumneavoastră pentru tratamentul şi opţiunile de tratament cu Invisalign.

Toţi furnizorii Invisalign listaţi în cadrul funcţiei „Găsiţi un furnizor Invisalign” au încheiat cursul de instruire oferit de Align Technology, necesar pentru a le permite să înceapă tratarea pacienţilor cu sistemul Invisalign. Calificativele Invisalign (de exemplu, Platinum Elite (PE), Platinum (P)) se bazează în principal pe numărul relativ de tratamente anterioare cu Invisalign pe care l-a trimis sau s-a angajat să-l trimită un furnizor Invisalign. Statutul de furnizor Invisalign şi calificativele Invisalign nu sunt recunoscute ca domenii de specialitate de către asociaţiile stomatologice competente din ţara dumneavoastră.

Ordinea apariţiei unui furnizor Invisalign în rezultatele de căutare se bazează în primul rând pe numărul de tratamente anterioare cu Invisalign pe care l-a trimis sau s-a angajat să-l trimită un furnizor Invisalign. Lista de furnizori Invisalign nu este exhaustivă şi pot exista şi alţi furnizori instruiţi de Invisalign în zona dumneavoastră.