Visit our social media channels

Skip to main content

Rezultatele

Invisalign a tratat peste 5 milioane de persoane din întreaga lume. Aceasta înseamnă peste 5 milioane de relatări diferite despre Invisalign. Iată doar câteva dintre acestea.

Sunteţi gata să începeţi povestea dumneavoastră? Găsiţi un furnizor Invisalign în apropiere de dumneavoastră.

Povestea lui Mikala.

Povestea lui Mikala.

Unul din dinţii mei ieşea în afară şi eram total paranoică din această cauză.  Mă gândeam întotdeauna la acest lucru atunci când discutam cu cineva de aproape, când se făceau fotografii - mă simţeam îngrozitor şi îmi doream să pot scăpa de problemă. Dar credeam că sunt prea matură pentru aparatele dentare metalice.

Am ales Invisalign deoarece aliniatorii sunt transparenţi. Nimeni nu a observat că îi purtam şi mi-a plăcut că puteam să îi scot pentru a mânca. De-a lungul tratamentului, am trimis fotografii prietenilor mei; au fost uimiţi de cum se schimbau dinţii mei şi de cât de bine arătau.

"Îmi doresc să o fi făcut cu ani în urmă."

Tratamentul mi-a dat încredere de la început până la sfârşit. Îmi doresc să o fi făcut cu ani în urmă. Nici nu vă daţi seama cât de important este zâmbetul dumneavoastră. Invisalign a avut un impact enorm asupra vieţii mele: Zâmbesc cu încredere, arăt mai bine în fotografii – dinţii mei nu mai reprezintă o obsesie. Rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor.

Povestea lui Vincent.

Povestea lui Vincent.

Aveam o problemă legată de zâmbetul meu. Dinţii mei se suprapuneau şi eram foarte nemulţumit din această cauză. Dar nu mă puteam imagina cu un aparat dentar tradiţional fixat pe dinţi.  Am fost la un ortodont, care mi-a recomandat Invisalign. Am fost imediat mulţumit de cât de transparenţi erau aliniatorii şi de cât de uşor erau de folosit şi de scos.

Câteva persoane au observat totuşi că purtam aliniatorii, dar numai pentru că zâmbeam mai mult. Alte persoane nu şi-au dat seama până când nu le-am spus la finalul tratamentului. Îi puteţi scoate pentru a mânca, deci nu sunt probleme cu mâncarea. Şi dacă doriţi să mergeţi la o şedinţă şi să zâmbiţi fără aliniatori, puteţi face acest lucru.

"Sunt mulţumit 100% şi aş recomanda oricui Invisalign"

Sunt mulţumit 100% şi aş recomanda oricui Invisalign. Sunt mai încrezător, mai sociabil şi zâmbesc mult mai mult. Un zâmbet îţi poate schimba într-adevăr viaţa.

Povestea lui Kirsty.

Povestea lui Kirsty.

Am vrut să îmi îndrept dinţii. Nu îmi plăceau, pentru că erau strâmbi şi înghesuiţi. Prin urmare, nu îmi plăcea zâmbetul meu.

Pentru că nu eram o adolescentă, îmi doream o opţiune mai discretă decât aparatele dentare metalice. Nu îmi doream să atrag şi mai mult atenţia asupra dinţilor mei. Cu Invisalign, lumea nici nu a observat că purtam aliniatorii până când nu a văzut că dinţii mei se deplasau. Când mi s-au montat aliniatorii, mi-a plăcut că erau uşor de introdus şi de scos şi că nu trebuia să merg mereu la dentist. Se potriveau cu stilul meu de viaţă.

"Tratamentul cu Invisalign mi-a crescut substanţial încrederea în mine"

Tratamentul cu Invisalign mi-a crescut substanţial încrederea în mine. Am fost mereu o persoană veselă şi exuberantă, dar încercam să îmi ascund dinţii. Acum îmi place la nebunie să zâmbesc. Cu siguranţă l-aş recomanda şi altora. Îmi doresc să o fi făcut mai devreme.

Povestea Khadijei

Povestea Khadijei

Dezvoltasem un complex în legătură cu dinţii mei. Dinţii din faţă ieşeau în afară, iar maxilarul îmi era prea mic, iar rezultatul era că nu îmi plăcea să zâmbesc. Am studiat opţiunile de tratament şi am decis că Invisalign este alegerea perfectă pentru mine. Pentru că aliniatorii sunt aproape invizibili, am reuşit să îmi continui viaţa fără să mă simt stânjenită – oamenii nici măcar nu ştiau că îi port.

"Mi-am recăpătat zâmbetul."

De la început până la sfârşit, tratamentul a durat 18 luni. Am purtat aliniatorii în fiecare zi şi îi scoteam doar ca să mănânc şi să beau. Acesta este atuul Invisalign, se potrivesc în viaţa ta. Datorită tratamentului, acum mă simt cu mult mai încrezătoare. Pe scurt, mi-am recăpătat zâmbetul.