Visit our social media channels

Skip to main content

Invisalign poate fi eficient pentru dumneavoastră?

Invisalign® tratează o serie de probleme legate de îndreptarea dinţilor, de la deplasări minore ale dinţilor la cazuri mai complexe. Oricare ar fi problema, rezultatul este un zâmbet nou, cu dinţi mai uniformi, pe care veţi dori să-l vadă toată lumea.

Iată câteva dintre problemele legate de îndreptarea dinţilor care pot fi tratate cu Invisalign.

Dinţii supraaglomeraţi sunt atunci când nu există suficient spaţiu în interiorul maxilarului pentru ca toţi dinţii să încapă în mod normal.

 

Dinţii cu spaţii mari între ei sunt atunci când aveţi spaţiu suplimentar în interiorul maxilarului.

 

Ocluziile încrucişate sunt atunci când maxilarul superior şi mandibula sunt amândouă aliniate greşit. De obicei, unul sau mai mulţi din dinţii superiori „calcă” în interiorul dinţilor inferiori, iar acest lucru se poate întâmpla în partea frontală şi/sau pe părţile laterale ale gurii.

Ocluziile adânci sunt atunci când dinţii superiori se suprapun semnificativ peste dinţii inferiori.

 

Ocluziile inverse sunt atunci când dinţii inferiori ies în afara celor superiori, problemă cauzată de obicei de dezvoltarea insuficientă a maxilarului superior, dezvoltarea excesivă a mandibulei sau ambele.

 

Deşi este important să vizitaţi un furnizor Invisalign pentru a vedea cât de bine se potriveşte Invisalign cu nevoile dumneavoastră, puteţi efectua chiar acum Evaluarea zâmbetului pentru o vedere de ansamblu asupra a ceea ce percepeţi că ar fi problema dumneavoastră specifică legată de îndreptarea dinţilor, pe care o puteţi apoi discuta în amănunt în timpul consultaţiei iniţiale Invisalign.

Un zâmbet schimbă totul.

Un zâmbet
schimbă totul. Aflaţi cum funcţionează Invisalign.

Descoperiţi diferenţa.

Descoperiţi diferenţa. Comparaţi cu alte tratamente.

Un pas simplu către un zâmbet nou

Un pas simplu către un zâmbet nou Vizualizaţi procedura de tratament cu Invisalign.