Visit our social media channels

Skip to main content

Invisalign pentru adolescenţi

Invisalign oferă o gamă de opţiuni de tratament pentru adolescenţi. Marele beneficiu al Invisalign este că oferă o soluţie estetică şi mai flexibilă pentru a reda adolescenţilor încrederea unui zâmbet minunat. Aliniatorii Invisalign sunt confortabili, detaşabili şi aproape invizibili, ceea ce înseamnă că adolescenţii pot continua să se bucure de viaţă fără restricţiile, iritarea şi stânjeneala asociate adesea suporturilor (brackets) şi sârmelor de metal.

Aliniatorii Invisalign sunt, de asemenea, detaşabili, astfel încât adolescenţii pot continua să se spele pe dinţi şi să folosească aţa dentară ca de obicei.

Ce opţiuni sunt disponibile adolescenţilor?

Invisalign are mai multe opţiuni de tratament disponibile pentru adolescenţi, în funcţie de stadiul dezvoltării dentiţiei.

Unii adolescenţi vor fi eligibili pentru acelaşi tratament cu Invisalign ca şi pacienţii adulţi. Adolescenţii mai tineri sau cei la care dentiţia adultă nu a erupt încă pot fi trataţi cu Invisalign Teen – un tratament special conceput pentru adolescenţi. Furnizorul dumneavoastră Invisalign va stabili ce tratament se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră individuale şi stării dinţilor dumneavoastră.

De ce Invisalign Teen?

Invisalign Teen a fost dezvoltat împreună cu adolescenţi, părinţi şi ortodonţi de top care înţeleg stilurile de viaţă active şi nevoile unice de tratament ale pacienţilor adolescenţi.

Aliniatorii Invisalign Teen sunt creaţi cu aceeaşi tehnologie Invisalign utilizată pentru aliniatorii Invisalign obişnuiţi, deplasând dinţii treptat fără a mai fi nevoie de metal sau sârme.

Dar întrucît adolescenţii (şi gurile lor) sunt mereu în mişcare, am adăugat câteva caracteristici speciale:

  • Indicatorii de uzură de culoare albastră se decolorează de la albastru la transparent pentru a ajuta furnizorul Invisalign, pe dumneavoastră şi adolescentul să măsuraţi durata purtării.
  • Caracteristici speciale concepute să compenseze erupţia caninilor, a celui de-al doilea premolar şi a celui de-al doilea molar.
  • Şase aliniatori de schimb individuali gratuiţi sunt incluşi în cazul în care unii se pierd sau se rătăcesc.

Pentru a afla mai multe despre Invisalign pentru adolescenţi, vă rugăm să vă adresaţi furnizorului Invisalign, care va fi în măsură să sugereze cea mai bună opţiune de tratament pentru dumneavoastră.

Find out more...

Sunteţi gata să parcurgeţi paşii următori? Găsiţi-vă furnizorul Invisalign local.
Aveţi o întrebare? Vizualizaţi întrebările frecvente despre Invisalign.

Invisalign poate fi eficient pentru dumneavoastră?

Invisalign poate fi eficient pentru dumneavoastră? Aflaţi.

Poveşti despre zâmbete

Poveşti despre zâmbete Urmăriţi materialele video

Invisalign în zona dumneavoastră

Invisalign în zona dumneavoastră Găsiţi un furnizor Invisalign local.