Visit our social media channels

Skip to main content

Procedura de tratament

Un plan de tratament Invisalign care este creat pentru dumneavoastră

Înainte să poată fi creat un plan de tratament, furnizorul dumneavoastră Invisalign va lua o amprentă a dinţilor dumneavoastră pentru a verifica dacă aceştia pot fi îndreptaţi cu sistemul Invisalign. Odată confirmat acest lucru, un plan de tratament detaliat va fi apoi dezvoltat cu ajutorul ClinCheck®, planul nostru de tratament virtual 3D. ClinCheck indică seria de deplasări prin care se preconizează că vor trece dinţii dumneavoastră de-a lungul tratamentului – astfel încât să puteţi vedea cum vor arăta, după toate probabilităţile, dinţii dumneavoastră la finalul tratamentului cu Invisalign înainte chiar de a începe.

Un zâmbet la fiecare pas

Când veţi începe tratamentul cu Invisalign, veţi purta fiecare set de aliniatori personalizaţi în etape de două săptămâni. Pe măsură ce folosiţi rând pe rând aliniatorii din serie, dinţii dumneavoastră vor începe să migreze, puţin câte puţin, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată.

În tot acest timp, veţi avea parte de controale ocazionale la furnizorul dumneavoastră Invisalign pentru a vă monitoriza evoluţia şi pentru a se asigura că vă simţiţi confortabil cu acest tratament.

Proiectat să se potrivească stilului dumneavoastră de viaţă

Durata unui tratament variază de la o persoană la alta, în funcţie de complexitatea fiecărei probleme legate de îndreptarea dinţilor. Este important să discutaţi cu furnizorul Invisalign pentru a stabili cum se potriveşte cel mai bine Invisalign situaţiei şi obiectivelor dumneavoastră şi pentru a cădea de acord asupra celei mai bune căi de urmat.

Pentru a afla cum puteţi obţine zâmbetul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna cu Invisalign, programaţi-vă chiar astăzi o consultaţie cu un furnizor Invisalign din apropierea dumneavoastră.

Un zâmbet schimbă totul.

Un zâmbet
schimbă totul. Aflaţi cum funcţionează Invisalign.

Invisalign poate fi eficient pentru dumneavoastră?

Invisalign poate fi eficient pentru dumneavoastră? Aflaţi.

Descoperiţi diferenţa.

Descoperiţi diferenţa. Comparaţi cu alte tratamente.