Visit our social media channels

Skip to main content

Cât va costa?

Un zâmbet vă poate oferi încredere, stimă de sine şi fericire.

Gândindu-vă mai bine, înfrumuseţarea zâmbetului depăşeşte graniţele esteticii. Înseamnă să faceţi ceva pentru dumneavoastră – astfel încât să fiţi mai apropiat de ...dumneavoastră înşivă.

Dar înţelegem că preţul este un considerent foarte important. Ca în cazul oricărui tratament ortodontic, costul Invisalign depinde de elementele specifice ale cazului dumneavoastră individual: cum ar fi complexitatea problemei legate de îndreptarea dinţilor şi durata necesară a tratamentului. Aceasta înseamnă că nu veţi primi costul exact până când nu vizitaţi un furnizor Invisalign.

Ca regulă generală, costul este comparabil cu cel al aparatelor dentare fixe tradiţionale. Şi cu toate că numai un furnizor Invisalign poate stabili cu exactitate costul, preţurile tratamentului cu Invisalign se situează în general între 14000 lei şi 25000 lei. Cu toate acestea, în cazul în care sunt necesare doar deplasări minore ale dinţilor, preţurile pot începe de la 8000 lei.

Pentru a obţine un cost estimativ al tratamentului dumneavoastră cu Invisalign, contactaţi cel mai apropiat furnizor Invisalign şi stabiliţi o consultaţie iniţială.

Find out more...

Sunteţi gata să parcurgeţi paşii următori? Găsiţi-vă furnizorul Invisalign local.
Aveţi o întrebare? Vizualizaţi întrebările frecvente despre Invisalign.

Descărcaţi un kit de informaţii.

Descărcaţi un kit de informaţii. Solicitaţi un kit de informaţii gratuit.

Invisalign în zona dumneavoastră

Invisalign în zona dumneavoastră Găsiţi un furnizor Invisalign local.

Poveşti despre zâmbete

Poveşti despre zâmbete Urmăriţi materialele video